söndag 2 september 2012

Jobb jobb...

Jag vet, dålig uppdatering! Men har verkligen varit fullt upp.
Vi tog tag i allt som fixas hemma i hamn. Eftersom allt är upp och ner redan så valde vi att passa på och göra lite ändringar. Vi har slagit ner väggen mellan kök och hall för att få öppnare planlösning. Det gick ju självklart inte som planerat... Mitt i väggen dök vattenledningar upp så vi fick tänka om, men tror det blir bra iaf :-) Vi ändrar även ingången så den inte blir in i det "nya" köket.
Förutom, rivning, regla ny vägg, regla/läkta för tak, fixa inför ny eldragning och måla köksskåpar, så har en hel del tid gått till att leta material. Bestämma kakel/ klinker och intedning till toan, nytt golv till kök/hall... Finns verkligen en uppsjö och pengar kan dom definitivt ta för allt! Nu hoppas vi att rörmokaren kommer imorgon och börjar med stambyte så det börjar rulla på!

Imorgon börjar jag även om att jobba. Blir tillbaka till gamla jobbet. Känns lite hårt att börja direkt på 75%, men vill få det att funka och vi behöver verkligen pengarna! Lär bli en tuff tid framöver men vi vet iaf om vad som väntar.

1 kommentar:

  1. Kommer säkert gå bra att jobba igen även om jag hoppats att du fått dig ett annat jobb. Hoppas bygget går toppen. Kram

    SvaraRadera